COSTA DEL SOL

De belangrijkste redenen om naar deze prachtige costa te reizen, zijn voor haar stranden, het goeie weer, de beste restaurants en de mooie golfbanen. Toch zal u verschieten van de ruime keuze aan andere uitstapjes en activiteiten die de deze regio te bieden heeft. Een vlucht duurt gemiddeld 2u40.

Eigendommen

Bij ons vind je het volledige aanbod van nieuwbouw appartementen, huizen en villa’s. Maar ook voor bestaande woningen bent u bij ons aan het juiste adres.

Stranden

Vele stranden van de Costa del Sol werden alvast bekroond met Awards voor hygiëne en voorzieningen. Dus waar u ook gaat, u bent altijd dicht bij een eersteklas strand. Dankzij het excellente klimaat vindt u hier het langste strandseizoen van Iberisch Spanje, met een aangename warmte van begin april tot eind oktober.

WATERSPORT

Elke badplaats aan de Costa del Sol heeft wel een watersportcentrum naast het strand. Je hebt tal van keuzes, van jetskiën tot parasailing. Of je kan kiezen voor powerboat tochten of onvergetelijke walvis- en dolfijn-spotting cruises. Ook duikers worden niet vergeten, dankzij de PADI-vergunde centra in o.a. Torremolinos en Marbella.

GOLFCOURSES

De Costa del Sol telt meer dan 70 golfbanen en verdient terecht de bijnaam "Costa del Golf". Bijna alle clubs liggen aan de kust, waardoor ze een prachtig uitzicht hebben op de azuurblauwe Middellandse Zee in het zuiden en het variërende kustgebergte in het noorden.

MALAGA

Malaga is een prachtige kuststad, bruisend van cultuur. In het majestueuze paleis Alcazaba leer u het islamitische verleden van Spanje kennen. Waarna u musea kan bezoeken, zo zijn er musea die naar Pablo Picasso, hier geboren, verwijzen. Bezoek zeker de festivals en dompelt je onder in de Andalusische cultuur.

RONDA

In deze stad maak je ongetwijfeld onvergetelijke foto’s. Ronda ligt op een steile helling van waaruit je een prachtig zicht hebt over de Puente Nuevo brug van 120 meter hoog. Rond je trip af met een bezoek aan het oude centrum, vol middeleeuwse kerken, paleizen en pleintjes.

LOKALE KEUKEN

De Costa del Sol bruist van goede restaurants. Typisch aan de regio zijn de chiringuitos, strandbars. Bijna elk strand heeft er één waar ze klassieke Andalusische gebakken visgerechten aanbieden. Typerend zijn de gespieste sardientjes, geroosterd boven knapperende houtvuren.

Vastgoed te koop in Costa del Sol

 
REF. 2979
Estepona
 269,15 m2  3 Slaapkamers  2 Badkamers
715.000 €
 
REF. 2980
Estepona
 118,66 m2  1 Slaapkamers  1 Badkamers
259.500 €
 
REF. 2982
Estepona
 161,61 m2  3 Slaapkamers  2 Badkamers
395.000 €NEEM CONTACT MET ONS OP

Over ons

Derdenrekening: BE84 0018 3365 5159 (BNP PARIBAS FORTIS)
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en borgstelling via NV AXA BELGIUM
Erkend makelaar BIV 501511